Provada ontvangt meer dan 25 duizend bezoekers | Expovisie

Provada ontvangt meer dan 25 duizend bezoekers

De 14e editie van vastgoedbeurs Provada is op de laatste dag de grens van 25 duizend bezoekers gepasseerd. In drie dagen bezochten 25.667 liefhebbers de RAI, een bezoekersrecord. De jubileumeditie vindt volgend jaar plaats van 4 tot 6 juni 2019 in RAI Amsterdam.

Corporatiedebat en PropTech Award

Het Provada Corporatiedebat vierde dit jaar al een jubileum. De tiende editie legde, traditiegetrouw, de vinger aan de pols van corporatieland. Thema was dit jaar opdrachtgeverschap. Corporaties en de bouwketen houden elkaar vreselijk in de klem, werd gesteld. Op verzoek van Provada Future sprak filosoof en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar over het kantelpunt van moeder aarde.

De PropTech Award ging dit jaar naar Hello Energy, een jong bedrijf dat ingewikkelde energiedata vertaalt in begrijpelijke en leuke energieverhalen. Dat zorgt voor draagvlak en bewustwording, waardoor gebruikers en bezoekers meer worden betrokken bij duurzaamheid. Provada en Holland PropTech hadden 20 startups uitgenodigd zich te profileren op de beurs. Vervolgens hebben sprekers en bezoekers hun stem uitgebracht.