PPT FOOD / IMEFA in ''s-Hertogenbosch | Expovisie

PPT FOOD / IMEFA in ”s-Hertogenbosch

Op 9 & 10 april 2008 vond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de derde editie van easyFairs® PPT FOOD/IMEFA plaats. Deze tweedaagse vakbeurs telde 111 deelnemende bedrijven op een oppervlakte van 15.000 m². De jaarlijkse ontmoetingsplaats van de voedingsmiddelenwereld in Nederland bracht dit jaar 1894 bezoekers op de been. Samen met de bezoekers van easyFairs® EMPACK waren dat er 5982.Op 9 & 10 april 2008 vond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de derde editie van easyFairs® PPT FOOD/IMEFA plaats. Deze tweedaagse vakbeurs telde 111 deelnemende bedrijven op een oppervlakte van 15.000 m². De jaarlijkse ontmoetingsplaats van de voedingsmiddelenwereld in Nederland bracht dit jaar 1894 bezoekers op de been. Samen met de bezoekers van easyFairs® EMPACK waren dat er 5982.

Geslaagde derde editie

Op 9 & 10 april 2008 stelde easyFairs reeds voor de derde maal haar succes-formule easyFairs® PPT FOOD/IMEFA voor. De beurs, die inmiddels is uitgegroeid naar een vaste waarde binnen de voedingsmiddelenindustrie, toonde nogmaals aan dat zowel groot als klein naast elkaar op de beursvloer kunnen staan dankzij de modulaire standbouw.

Alle facetten van het voedingsmiddelenproces kwamen aan bod: proces- en verpakkingstechnologie, traceability, IT/Automatisering, hygiëne, bouw en inrichting, kwaliteitscontrole, -bewaking en -zorg.

Tegelijk met easyFairs® EMPACK
Ook dit jaar koos men ervoor om simultaan met de beurs een tweede aangrenzende vakbeurs te organiseren, nl. easyFairs® EMPACK. 293 exposanten stelden er hun oplossingen voor de gehele verpakkingsindustrie voor.

Editie 2009

De tevredenheid van de exposanten blijkt uit het hoge aantal inschrijvingen (ruim 40%) voor de volgende editie, die op 4 & 5 februari 2009 in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. easyFairs PPT FOOD wordt een zelfstandig event waar de producent van voedingsmiddelen terecht kan voor een compleet overzicht. Van ingrediënten tot machines, van automatisering tot verpakking en van certificering tot hygiënisch verantwoord ingerichte productieruimte.

Tweede editie easyFairs® PPT FOOD & EMPACK Zwolle

Op 18 & 19 november a.s. vindt in de IJsselhallen in Zwolle de tweede editie van easyFairs® PPT FOOD & EMPACK Zwolle plaats. Deze beurs is speciaal gericht op de noordelijke provincies van Nederland en bracht bijna 2000 bezoekers op de been in 2007.

Door de combinatie van easyFairs® PPT FOOD met easyFairs® EMPACK kunnen de bezoekers aan het event voor een groot gedeelte van de keten oplossingen en diensten vinden.

 
Meer info: www.easyFairs.com.