Platformbijeenkomst Beurzen: Synergie tussen on- en offline communicatie | Expovisie

Platformbijeenkomst Beurzen: Synergie tussen on- en offline communicatie

Hoe creëer je zowel voor als na een beurs waardevolle extra contactmomenten? Contactmomenten die zorgen voor meer inschrijvingen en exposanten, meer en betere interactie met de doelgroep, een hogere beleving en betere reviews. Tijdens de Platformbijeenkomst Beurzen van CLC-Vecta op 4 oktober krijgen de deelnemers een kijkje in de keuken van een bedrijf buiten de live communication branche om te leren over het belang van het inzetten van online communicatie als social media, websites en mobiele apps naast offline communicatie.

Seth van der Meer van vastgoedbedrijf Corio vertelt op welke wijze zij on- en offline communicatie inzetten. Bas Kroontje van Pangaea en Bram Jonkheer van Blauw Research verzorgen beiden een workshop over de basisprincipes van on- en offline communicatie en het creëren van fans.

.

Programma

14:30 – 15.00 uur Ontvangst

15.00 – 15.50 uur Plenair programma

16:00 – 16.30 uur Eerste workshopronde

16:45 – 17.15 uur Tweede workshopronde

17.15 – 18.15 uur Netwerkborrel

Datum & Tijd: 4 oktober 2012, 14:30 – 18:15 uur

Locatie: Home Boxx in Nieuwegein

Kosten: Voor leden van CLC-VECTA zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Bovendien mag ieder lid één introducé kosteloos meenemen. Registratie vooraf is wel vereist. Niet-leden betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 25,- per deelnemer.

Hier kunt u zich aanmelden