Eerste editie Pentawards Live met 400 bezoekers | Expovisie

Eerste editie Pentawards Live met 400 bezoekers

De eerste editie van Pentawards Live is op woensdag 13 februari gehouden in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het event voor de verpakkings-, design- en brand community heeft 400 bezoekers uit 24 verschillende landen ontvangen.

Wereldwijde editie

De eerste wereldwijde editie van het nieuwe packaging design event, georganiseerd door het beursteam van Packaging Innovations, liep naar tevredenheid. Irma de Hoon, Group Event Director van Easyfairs: “Het was een hele mooie uitdaging om deze wereldwijde packaging design show in Amsterdam van start te laten gaan. De uitdaging zat hem vooral in het neerzetten van een inspirerend event dat de focus legt op kwaliteit en dialoog. Met de eerste editie van Pentawards Live hebben wij onze (inter)nationale verpakkingsexperts en design agencies het intieme podium gegeven dat hen past”.

Drie onderdelen en drie pijlers

Het event bestond uit drie onderdelen op drie verschillende verdiepingen: Innovation Expo, Pentawards Winners’ Exhibit en Pentawards Conference. De interactie tussen design agencies en verpakkingsexperts met brand owners, designers en verpakkingsprofessionals vond plaats bij de Innovation Expo. Vertegenwoordigers van de internationale designindustrie betraden het podium bij de Pentawards Conference. De drie pijlers die vooraf aangekondigd waren (‘connect’, ‘inspire’ en ‘learn’) waren geïntegreerd in alle onderdelen van het programma.