Paraplu bedrukken voor de beurs | Expovisie
Paraplu bedrukken voor de beurs

Paraplu bedrukken voor de beurs

In Nederland gaat het vaak over het weer, net als in Engeland waar het veel regent. Bij het benzinestation, de tijdschriftenshop en in de supermarkt heb je vaak een weerpraatje. In veel winkels staat bij de deur een paraplubak. We weten dat je hier regelmatig een paraplu nodig hebt. Daar kun je als bedrijf handig gebruik van maken.

Inspelen op een item dat veel gebruikt wordt, is heel erg slim. Wie heeft er nu niet een paraplu achter in de auto liggen? Of in een hoekje in de hal bij de voordeur? Het is ook een ding wat altijd weg is. Zoekgeraakt, vergeten of per ongeluk in een winkel laten staan omdat de bui over was. Dan is het fijn om weer een mooie bedrukte paraplu te krijgen, bijvoorbeeld op een beurs of tijdens het bezoek aan een evenement.

Iedereen en altijd

Het leuke van paraplus is dat ze overal aan iedereen en ook nog eens altijd weggegeven kunnen worden. Het regent het hele jaar door altijd wel een keertje in Nederland. Je bedrijf is dus altijd in beeld! Een beurs is natuurlijk een fantastische plek om bedrukte paraplu’s cadeau te geven. Veel mensen op één plek die je in één keer kunt bereiken. En ze nemen allemaal dat leuke en handige geschenk mee naar huis. Want een paraplu komt altijd van pas.

Relatiegeschenk

Een paraplu bedrukken is een prima relatiegeschenk. De ontvanger zal er blij mee zijn en showt ongemerkt jouw bedrijf aan andere mensen op straat. En ook veelvuldig: we wonen in Nederland, een landje waar het vaak regenachtig is en waar je dus in veel gevallen niet zonder paraplu kunt. Paraplu’s bedrukken is dus aan te raden en een uitstekend promotiemiddel. Deel relatiegeschenken paraplu’s uit aan bezoekers van beurzen en wees ervan verzekerd dat je naamsbekendheid zal groeien. Een paraplu is een geweldige eyecatcher en vangt absoluut de blik van voorbijgangers en ander publiek. Een paraplu met logo bedrukken en ervoor zorgen dat steeds meer mensen weten dat jouw bedrijf bestaat en leuke dingen verkoopt of nuttige diensten aanbiedt. Dat is slim, dat is zakendoen anno 2020!