Out of the Box en Spotlight samen verder | Expovisie
Out of the Box at Spotlight

Out of the Box en Spotlight samen verder

Box Event voegt met ingang van dit voorjaar haar beide beurzen Out of the Box en Spotlight samen. De vijfde editie van Out of the Box, de vakbeurs voor juweliers, fashion- en conceptstores en cadeauwinkels, zal op 8 en 9 maart voor het eerst tegelijk plaatsvinden met Spotlight, het retailersevent voor de segmenten woonaccessoires, kado, speelgoed, stationery, koken en gedekte tafel.

Naast de gezamenlijke voorjaarseditie in de Beursfabriek in Nieuwegein worden de beurzen ook gecombineerd in het tweede deel van het jaar, waardoor Out of the Box als vanouds weer een najaarseditie krijgt.

Bredere bezoekersdoelgroep

“Door Out of the Box en Spotlight te combineren creëren we een regelrechte win-winsituatie” vertelt Jurgen Pietersen van beursorganisator Box Events. “Door aan te sluiten bij vakevent Spotlight kunnen we de wensen die leven onder de deelnemers van Out of the Box honoreren, zoals een meerdaags event in plaats van één dag, een bredere bezoekersdoelgroep, meerdere edities per jaar en flexibeler deelnamemogelijkheden.”

Raakvlakken

Out of the Box richt zich op de juwelier en ook nadrukkelijk op uitbaters en inkopers van fashionstores, conceptstores en kadowinkels. De beurs is volgens Pietersen interessant voor iedere retailer die sieraden, horloges en/of luxe lederwaren verkoopt. Doordat Spotlight zich voor een belangrijk deel ook richt op de concept- en fashionstores en kadowinkels bestaat er al een gemeenschappelijke geïnteresseerde doelgroep én wordt door de samenwerking tegelijkertijd het bezoekerspotentieel verbreed.

Meer presentatiemogelijkheden

Leveranciers van sieraden en mode-accessoires kunnen zich onder de herkenbare vlag van Out of the Box presenteren aan een groter en breder bezoekerspubliek dan voorheen. “De manier waarop exposanten kunnen meedoen is bovendien veel flexibeler geworden. Zo is het nu ook mogelijk deel te nemen met een compleet eigen stand en zijn ook leveranciers met direct sales welkom”, aldus Pietersen.

De Beursfabriek Nieuwegein

Out of the Box @Spotlight vindt plaats op zondag 8 en maandag 9 maart  in de Beursfabriek in Nieuwegein.