Nieuwe vakbeurs Elect! in Messe Stuttgart | Expovisie

Nieuwe vakbeurs Elect! in Messe Stuttgart

Met de nieuwe vakbeurs Elect! wil Messe Stuttgart een platform bieden voor de elektromobiliteit industrie. In 2017 werd het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) gehouden in Stuttgart en naar aanleiding daarvan besloot de organisatie dit concept verder uit te werken en aan te passen met een grotere rol voor de vakbeurs. Ook is er een tweedaags ATZ congres aan de beurs verbonden over de toekomst van mobiliteit. Elect! zal plaatsvinden van 8 oktober tot en met 10 oktober 2018. 

 Op het drie-daagse Elect! zullen rond de 250 standhouders staan om de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van elektromobiliteit te laten zien. Tijdens het congres Electrified Mobility dat plaatsvindt op 8 en 9 oktober zullen alle facetten rondom elektrische mobiliteit en de toekomst uitgediept worden. Er worden zo”n 5.000 bezoekers en congresdeelnemers verwacht.

“Wir sind Partner der Industrie und greifen die für unsere Wirtschaftsregion und den Industriestandort Deutschland relevanten Themen auf. Nach vielen positiven Gesprächen mit Ausstellern, Sponsoren und Partnern rund um die EVS30, setzen wir mit der elect! Exhibition & Conference das zukunftsfähige Thema Elektromobilität mit eigenem Konzept fort,“ aldus woordvoerder van Messe Stuttgart Ulrich Kromer.