Nieuw: Vis Compleet | Expovisie

Nieuw: Vis Compleet

Evenementenhal organiseert op 8 en 9 oktober de nieuwe beurs Vis Compleet. Vis Compleet vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem en is een nieuwe vakbeurs gericht op de totale visbranche. Alle aspecten uit de visdetailhandel komen op de vakbeurs aanbod. Van verse vis, tot sauzen en van interieur tot aan transport. Ook de verwerkingssector wordt niet vergeten."Geluiden uit de branche geven aan dat er behoefte is aan een vernieuwend concept met landelijke dekking", aldus Sandra de Jong, beursorganisator bij Evenementenhal: "In het verleden heeft Evenementenhal  in Hardenberg de vakbeurs V.V.W georganiseerd, gericht op vis, vlees en wild. Na de editie van 2010 besloot Evenementenhal echter veranderingen door te voeren, waardoor de vakbeurs zich nu richt op vlees, wild, delicatessen en AGF. Exposanten hebben hier positief op gereageerd, maar ook de vraag gesteld of het niet tijd was voor een nieuwe vakbeurs gericht op de visbranche. In de afgelopen anderhalf jaar is er nauw contact geweest met deze exposanten en heeft Evenementenhal onderzocht of er inderdaad ruimte is op de markt voor een nieuw concept. Na vele positieve gesprekken heeft Evenementenhal de knoop doorgehakt om een vakbeurs gericht op vis te organiseren. Als standplaats voor Vis Compleet is gekozen voor Gorinchem, centraal gelegen in Nederland en daardoor goed bereikbaar voor zowel exposant als bezoeker. De beurs wordt uiteraard georganiseerd volgens onze Full Service Formule."

Bezoekers van de beurs zullen voornamelijk bestaan uit visdetaillisten. De exposantendoelgroep bestaat onder andere uit importeurs van vers- en diepvriesproducten; groothandels, rokerijen en kwekerijen; toeleveranciers gericht op grondstoffen, kruiden en specerijen, sauzen, marinades en zeegroenten; keukentechniek, weeg-, snij- en koelapparatuur; verpakkingsmaterialen en machines; bedrijfswagens, koel- en ambulante wagens, vis- en haringkarren; dienstverleners in opleiding en advies; toeleveranciers gericht op afvalwatering; hygiĆ«ne, luchtzuivering, frituurvet en –afhandeling en toeleveranciers gericht op inrichting, presentatie en dienstverlening;