Nieuw lifestyle event voor de vrouwelijke millennial in de RAI | Expovisie
Day in the City 2019 RAI Amsterdam

Nieuw lifestyle event voor de vrouwelijke millennial in de RAI

Met Day in the City lanceert RAI Amsterdam een nieuw lifestyle event voor de vrouwelijke millenial. Online influencers geven er een exclusief kijkje in de keuken van hotspots in Amsterdam. Day in the City vindt plaats van 29 maart tot en met 31 maart 2019 in RAI Amsterdam.

Day in the City

Nicole Babay, Group Director Women Events bij de RAI: “De millennials zijn online zeer actief. Zij laten zich graag inspireren door online trends en de daarbij horende influencers op het gebied van lifestyle. De werelden van Fashion, Beauty, Lifestyle, Food and Drinks en Interior worden deze dagen in de RAI tot leven gebracht. Day in the City wekt de virtuele inspiratie tot leven”.

Amsterdam in de spotlights

Het event zoekt actief de samenwerking met de stad Amsterdam. “Influencers delen hun hotspots in de stad Amsterdam”, vervolgt Babay. “’Hidden spots’ die we het gehele jaar delen met onze online community. Bezoekers van Day in the City kunnen tijdens en na het event door middel van exclusieve aanbiedingen en voorrang terecht bij hippe restaurants, ‘instagrammable’ borrelspots en de clubs van nu. Voor de Amsterdamse ondernemer is het een uitzonderlijke kans om zijn specialiteiten te delen met de millennial vrouw.”

Wayne Parker Kent

Het online-mediabedrijf Wayne Parker Kent creëert tijdens Day in the City vijf lifestyle-werelden waar merken in een optimale context tot hun recht komen. Slaven Mandic, CEO van Wayne Parker Kent: “We vertalen de kern van onze platforms naar ervaringen op het event. Daarmee willen we alle zintuigen prikkelen: overal kunnen bezoekers proeven, zien, beleven en deelnemen. Ze vinden de laatste beautytrends bij Beautify, doen moderne interieurinspiratie op bij Roomed, kunnen lekker eten en drinken bij Culy, ontdekken een waar shopwalhalla bij NSMBL en kunnen daarna weer energie opdoen bij Bedrock. De activiteiten variëren van yoga tot mini masterclasses. Natuurlijk is er daarnaast ook volop entertainment.”

Start van het festivalseizoen

Day in the City vindt plaats in RAI Amsterdam van 29 tot en met 31 maart 2019, aan de start van het festivalseizoen. De bezoekerscampagne loopt via de kanalen van RAI Amsterdam en via de platforms van Wayne Parker Kent.