Nieuw bedrijf: PUUR! Standbouw | Expovisie

Nieuw bedrijf: PUUR! Standbouw

Een aantal Twentse beurs- en standbouwspecialisten heeft de krachten gebundeld en gaat verder onder de nieuwe naam PUUR! standbouw

Door kennis en ervaring te delen kan het bedrijf een volledig dienstenpakket aan exposanten bieden.

“We hebben al onze specialismen onder één dak gebracht, zodat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen, efficiënter kunnen werken en kosten kunnen reduceren” licht Marjo Wiegers toe. De account manager van PUUR! standbouw vertelt verder: “Deelnemers kunnen nu bij één ervaren bedrijf terecht in aanloop naar een beurs. Hiermee geven wij antwoord op de “one-stop-shopping”trend in het bedrijfsleven.”

Samen hebben de Twentse ondernemers ruime ervaring in de (internationale) standbouw- en beurstechniek. Dat standbouw een veelzijdig vakgebied is blijkt uit de verschillende disciplines die verenigd zijn in het bedrijf. Zo hebben de mensen van PUUR! standbouw vakkennis op het gebied van 3D-standontwerp, beursorganisatie, houtbouw, systeembouw, beeld, geluid, verlichting en reclame. Kortom, een totaalpakket waarbij creativiteit niet uit het oog verloren wordt. Uiteindelijk gaat het toch om een standpresentatie waarmee je je als opdrachtgever kan onderscheiden.

Puur! Standbouw

Spechthorstdwarsweg 9

7471 GJ GOOR

T +31547-263819

F +31547-263598

E marjo@puurstandbouw.nl

I www.puurstandbouw.nl