Netwerkbeurs voor beursprofessionals | Expovisie

Netwerkbeurs voor beursprofessionals

Expovisie Live 2010 brengt iedereen die zich professioneel bezig houdt met beurzen samen. Om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te tonen en om vakgenoten te ontmoeten. Een echte netwerkbeurs die je als exposant, beursorganisator, congresorganisator, standbouwer, toeleverancier of dienstverlener niet mag missen.

Vijf jaar achtereen konden exposanten en beursmanagers standbouwers en toeleveranciers ontmoeten op het Expovisie Live paviljoen als onderdeel van de beurs Evenement. Dit jaar introduceerden we Suppliers to Exhibitions, een beurs waar standbouwbedrijven en beursorganisatoren de nieuwste ontwikkelingen op beurstechniek konden aanschouwen. Volgend jaar komen beide beursactiviteiten samen in Expovisie Live 2010.

Expovisie Live wordt de ontmoetingsplek voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met beurzen. Voor degene die beurzen organiseert, die aan beurzen deelneemt en voor degene die zorgt voor de realisatie van beurzen en beursdeelnames.

Ontmoet soortgenoten

Daarmee wordt deze netwerkbeurs een driedimensionale versie van het magazine. De doelstelling is hetzelfde. Het kennisniveau van exposanten verhogen zodat zij een hoger rendement halen uit hun beursdeelname.

Door te tonen en laten ervaren wat er allemaal mogelijk is, worden mensen die voor hun bedrijf of instantie de beursdeelnames organiseren een betere gesprekspartner voor hun toeleveranciers. Met één beursbezoek zijn zij weer helemaal op de hoogte van wat de expo branche allemaal te bieden heeft.

Voor professionele beursdeelnemers is Expovisie Live tevens de ideale gelegenheid om ‘soortgenoten’ te ontmoeten. Mensen die net als u in hun werk regelmatig bezig zijn met het realiseren van een beursstand en alle activiteiten en communicatie daaromheen.

En net als het magazine biedt de beurs ook informatie en inspiratie voor beursorganisatoren. U kunt eveneens in deze driedimensionale Expovisie zien wat er elders te koop is en ervaringen uitwisselen met uw concullega’s.

Wij zullen ervoor zorgen dat de juiste mensen naar de beurs komen om op niveau van gedachten te kunnen wisselen. Dat doen we door een uitgebreide mediacampagne, persoonlijke uitnodigingen, een gevarieerde beursvloer, diverse netwerkmogelijkheden en een VIP-zone waar genodigden onder het genot van een hapje en drankje van gedachte kunnen wisselen.

Toeleveranciers en dienstverleners

Basis van Expovisie Live is de beurs waar toeleveranciers en dienstverleners hun kunnen tonen op gebied van beurstechniek en beurscommunicatie. Standbouwbedrijven, hostess-bureaus, AV-leveranciers, verhuurders van standinrichting, ontwerpers, beursadviseurs, leveranciers van presentatie-, standbouw-, en vloersystemen, verhuurders van beursaccommodaties, transportbedrijven… .

Daarmee wordt deze beurzenbeurs de plek om in korte tijd alle mogelijkheden voor een betere beurs en beursdeelname te aanschouwen en te bespreken. Suppliers to Exhibitions 2009 heeft al aangetoond hoeveel nieuwe en interessante mogelijkheden er zijn om te efficient te exposeren en een beter resultaat te bereiken.

Beursdokter en designers alley

De informatiewaarde van de beurs wordt versterkt door twee succesnummers van het voormalige Expovisie Live paviljoen op Evenement: de beursdokter en designers alley.

Onze beursdokters van Eerste Hulp Bij Beurzen zijn weer op afroep beschikbaar voor iedere vraag op het gebied van exposeren. Klop gerust bij hun aan voor een goed gesprek over de essenties van het beurzenvak en een recept voor een betere beursdeelname.

In de designers alley laten standontwerpers zien hoe zij communicatievraagstukken vertalen in een driedimensionale standpresentatie. Vertelt u wat u wilt communiceren, dan maken zij een eerste schets van wat uw volgende stand kan zijn.

Dit keer zullen in de designers alley ook de resultaten worden getoond van de Expovisie Young Designers Contest. Jong talent wordt begin volgend jaar uitgedaagd om hun visie op standontwerp te tonen. De resultaten van deze ontwerpwedstrijd worden tijdens de beurs getoond en daar wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Expo Café en Industry Award

Expovisie Live wordt een echte netwerkbeurs. Dat betekent dat wij als organisatie ervoor zorgen dat er veel ruimte en gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Zo komt er een centraal gelegen cateringplein met Expo Café. Hier kunnen VIP-gasten elkaar spreken onder het genot van gratis hapjes en drankjes.

Op de eerste avond van de beurs kunnen genodigden verder netwerken tijdens de feestavond. Ook hier wordt de inwendige mens weer uitstekend verzorgd en is er entertainment om er een swingend feest van te maken. Op deze avond wordt ook de eerste Expovisie Industry Award uitgereikt, aan iemand die veel betekent voor het beurzenvak.

Kortom. Wie professioneel betrokken is bij beurzen kan op 9 en 10 juni 2010 in Brabanthallen ”s Hertogenbosch veel ontwikkelingen zien en veel vakgenoten ontmoeten tijden Expovisie Live.