NBC Congrescentrum toont complete anderhalvemeter beursopstelling | Expovisie
Anderhalvemeter beursconcept van NBC Congrescentrum in Nieuwegein

NBC Congrescentrum toont complete anderhalvemeter beursopstelling

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein bouwt een volledige beurs- en eventopstelling in haar hallen. Hiermee wil de beurslocatie organisatoren, standhouders en andere stakeholders van beurzen en evenementen te laten zien dat het weer mogelijk is om iets te organiseren op een veilige manier. Van 27 juli tot 23 augustus kunnen zij bij het NBC zelf in het ‘echt’ ervaren dat events en beurzen met anderhalve meter afstand prima mogelijk zijn.

Veel vragen

Sinds 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal gasten op events, mits de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt. Evenement- en beursorganisatoren bekijken de opties om hun evenement door te laten gaan, maar worstelen met veel vragen. Hoeveel capaciteit is er met anderhalve meter afstand? Hoe wordt de catering verzorgd? Hoe vermijd ik drukke plekken tijdens mijn beurs? En durven mijn gasten het wel aan?

Event Hall omgebouwd

Om deze en andere vragen bij opdrachtgevers, sponsoren en standhouders weg te nemen, heeft het NBC Congrescentrum in samenwerking met diverse partners de Event Hall omgebouwd tot volledige beursvloer. Zo verzorgde VDP Events de standbouw, techniekleverancier Purple Haze aanvullende verlichting, Van Straaten de branding-elementen in de stands en Kolenbrander Reklame de bewegwijzering.

Kant-en-klaar beursconcept

Tot 23 augustus staat er een kant-en-klaar beursconcept met alles erop en eraan. In de Grand Hall staat een theateropstelling opgesteld op anderhalve meter afstand, in combinatie met een cateringplein. Zo kan iedereen ook zelf ervaren hoe een anderhalve meter event er in de praktijk uitziet.

De anderhalvemeteropstelling in het NBC Congrescentrum is op afspaak te bekijken.