Motorbeurs Den Bosch | Expovisie

Motorbeurs Den Bosch

De tweede editie van de Nationale MOTORbeurs, die dit weekeinde (10-11-12 februari) in de Brabanthallen te Den Bosch werd gehouden, mag een goed vervolg heten op de vorig jaar nieuw geïnitieerde motorbeurs. 

Met ruim 15.000 bezoekers op de 3-daagse beurs, handhaaft de Nationale MOTORbeurs zich binnen de Top 3 in beursland. Met een recordaantal van 170 exposerende dealers, importeurs en handelaren was het aanbod completer dan vorig jaar, wat door het publiek uitermate werd gewaardeerd, zo bleek uit de onder de bezoekers gehouden enquêtes. Organisatiebureau De Rooy en Mulders uit Breda toonde zich net als veel standhouders tevreden met het behaalde resultaat, zeker gezien de deze minder gunstige economische tijd in de motorbranche.

Op de goed verlopen 3e en laatste dag van de 2e editie van de Nationale MOTORbeurs, stonden de tellers ‘s middags om 16.00 uur op ruim 6.751 bezoekers. Na de méér dan 3.400 bezoekers op vrijdag en ruim 5.000 aanwezige motorliefhebbers op zaterdag, komen de totale bezoekersaantallen na drie beursdagen uit op bijna 15.200, waarmee over een succes gesproken kan worden van de 2e aflevering van de Nationale MOTORbeurs. Een succes dat volgend jaar tijdens hetzelfde 2e weekeinde in februari zijn vervolg zal krijgen.

Opvallend was de grote aantrekkingskracht die de beurs bij haar 2e editie had op Belgische bezoekers. Reden genoeg voor de organisatie om de beurs voor 2007 meer aandacht te besteden op het aantrekken van internationaal publiek en standhouders.

‘TREK’ NAAR DE ZAAK

“Het was een beurs waar we veel klanten en ook potentiële nieuwe klanten op de stand hebben gehad. De verkopen varieerden per product en type motorfiets. Maar uit de gesprekken die de verkopers hebben gehad met de bezoekers, zal er ook zeker nog een grote trek naar de motorzaak kunnen volgen in de komende weken. De mensen willen wel, maar soms hebben ze simpelweg het geld (nog) niet bijeen”, liet een standhouder weten.

BEURSDATUM 2007

De 3e editie van de Nationale MOTORbeurs in de Brabanthallen staat gepland voor 9-10-11 februari 2007! Dat is 2 weken na de andere Libéma beurs MotorCycle Event (26-28 jan. 2007) in Zwolle en 2 weken vóór de beurs in Utrecht. De Nationale MOTORbeurs 2007 clasht volgend jaar ook niet met een groot TV-evenement als de Olympische Winterspelen.