Modulaire systemen voor standenbouw | Expovisie
Modulaire systemen voor standenbouw Aluvision

Modulaire systemen voor standenbouw

Bezoek de Aluvision family op Euroshop 2020! Hal 5, stand C15-C19-C33.

Wat mag je verwachten?

Het volledige Aluvision productgamma in één stand. Een interactieve stand met heel wat inspiratie, innovatie en nieuwe product releases. En Aluvision heeft nog nieuwigheden voor u klaar staan die extra kleur en warmte toevoegen aan de anders technische wereld van de standenbouw.

Over Aluvision

“Our mission is imagineering. We inspire & connect partners on their creative journey to design and build modular environments.”

Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor standenbouw en events, combineert Aluvision als geen ander creatieve verbeelding met doordachte engineering. Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstanden, LED-wanden, volumes, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

De troef van Aluvision: wereldwijde consistentie in precisie en kwaliteit.

Vanaf het begin zijn Aluvision frames geproduceerd volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Om de hoge consistentie in precisie en kwaliteit te garanderen, werd het productieproces geoptimaliseerd. Dit resulteerde in een uniek en gepatenteerd lijm- en persproces. Vooral bij de integratie van Hi-LED 55 tegels in de Aluvision kaders is deze precisie uiterst belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de LED tegels perfect tussen de frames passen en uiterst vlak zijn, zowel aan de voor- als achterzijde. Dankzij deze precisie is een volledig naadloze integratie van de Hi-LED 55 tegels in het totale ontwerp mogelijk. Het originele Aluvision product is altijd herkenbaar aan het blauwe kwaliteitslabel dat op elk kader is gestempeld.

ALUVISION | +32 9 381 54 70 | info@aluvision.com | www.aluvision.com