Modefabriek verhuist naar Expo Haarlemmermeer | Expovisie
Modefabriek 2021 Expo Haarlemmermeer

Modefabriek verhuist naar Expo Haarlemmermeer

Modefabriek heeft voor The Naked Edition op 24 en 25 januari 2021 een nieuwe locatie gekozen: Expo Haarlemmermeer. De beursorganisatie ziet in de beurslocatie in Vijfhuizen mooie kansen voor een nieuwe vibe en een coronavirusbestendige editie.

Caroline Krouwels, directeur Modefabriek: “Dat is wat we nodig hebben. En niet alleen wij, ook onze merken en retailers zoeken in deze wonderbaarlijke tijden een passend antwoord. Creativiteit, innovatie en verandering zijn belangrijke pijlers en leidend in onze toekomstvisie.”

Vernieuwd format

“De open glazen ruimte van de Expo zorgt voor veel lichtinval en creëert een bijzondere verbinding met de groene omgeving. De nieuwe en andere look sluit mooi aan bij het vernieuwde format van het aanstaande evenement: ’The Naked Edition’. De goede bereikbaarheid van de locatie en de talloze betaalbare parkeermogelijkheden zijn mooi meegenomen voor zowel exposanten als bezoekers.”

“We kijken er naar uit om elkaar eindelijk weer te ontmoeten; netwerken, collecties aanraken en beleven en inspiratie opdoen. We kunnen niet wachten!”

Voorheen vond de internationale modebeurs plaats in RAI Amsterdam.