Meer bezoekers op TrendZ Voorjaar | Expovisie

Meer bezoekers op TrendZ Voorjaar

De voorjaarseditie van lifestyle vakbeurs TrendZ op 14, 15 en 16 januari werd bezocht door 12.360 professionals. Dat is een stijging van bijna 10 procent ten opzichte van 2017. Ook die editie trok destijds al 15 procent meer bezoekers dan in 2016. Ruim 250 exposanten en meer dan 450 verschillende merken waren present in Evenementenhal Gorinchem.

 De openingsdag van TrendZ was druk. “Verschillende exposanten verkochten op zondag al hun producten in de stand. De economie trekt weer aan, maar we hebben vooraf ook kritisch naar ons uitnodigingsbestand gekeken. Hierdoor hebben we een paar honderd nieuwe bezoekers mogen verwelkomen die nog nooit eerder op TrendZ waren geweest. Uit reacties van exposanten bleken dit kwalitatief zeer goede bezoekers te zijn”, aldus de organisatie.

Participation Award

Twee exposanten werden tijdens TrendZ extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen de Participation Award. In de categorie stand tot 40 vierkante meter won Beautanic Lifestyle. Het bedrijf is ontwikkeld door MDK Flowers & Greens en StudioBlauw. In de categorie 40 vierkante meter en groter won Dijk Natural Collections. Zij creëren natuurlijke decoratie- en sfeerproducten. 

TrendZ Najaar 2018 is op 26, 27 en 28 augustus te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De volgende TrendZ Voorjaar vindt 13, 14 en 15 januari 2019 plaats in Gorinchem