MECC Maastricht gratis voor organisatoren die hun internationale vakbeurs moeten uitstellen | Expovisie
MECC Maastricht

MECC Maastricht gratis voor organisatoren die hun internationale vakbeurs moeten uitstellen

MECC Maastricht biedt haar hallen gratis aan voor organisatoren van internationale vakbeurzen die vanwege het coronavirus genoodzaakt zijn hun evenement te annuleren of uit te stellen. Voorwaarde is dat ook de volgende drie edities in MECC Maastricht georganiseerd worden.
Organisatoren die vanwege het coronavirus hun internationale vakbeurs hebben uitgesteld of geannuleerd krijgen de mogelijkheid om dit jaar gratis gebruik te maken van de evenementenhallen van MECC Maastricht. Op die manier hoopt de beurslocatie een passende oplossing te bieden voor organisatoren van beurzen die door het coronavirus geen doorgang kunnen vinden op de geplande datum. Het voorkomt dat zij met dubbele huurkosten worden geconfronteerd.

TEFAF gaat door

De grote internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF die zaterdag 7 maart van start gaat, gaat in nauw overleg met de relevante gezondheidsinstanties en lokale en landelijke overheden gewoon door. MECC Maastricht neemt samen met de organisatie TEFAF de noodzakelijke maatregelen op het gebied van gezondheid, hygiëne en veiligheid.
De prestigieuze kunstbeurs in MECC Maastricht trekt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers uit heel de wereld. Op 5 en 6 maart is er een opening voor genodigden, van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart is de beurs open voor publiek.