MECC Maastricht gaat verder met drie cateringpartners | Expovisie

MECC Maastricht gaat verder met drie cateringpartners

Om haar dienstverlening te optimaliseren gaat MECC Maastricht samenwerken met drie cateraars, te weten Maison van den Boer, Van Melick en Hutten Catering.Sinds de opening 27 jaar geleden heeft MECC Maastricht naar tevredenheid exclusief samengewerkt met Maison van den Boer. Om nog beter op de behoeften van haar klanten te kunnen inspelen, is besloten tot uitbreiding van het aantal cateringpartners.

Na zorgvuldig marktonderzoek en een gedegen selectieprocedure is gekozen voor Maison van den Boer, Van Melick en Hutten Catering. Deze partijen hebben hun sporen verdiend en vullen elkaar uitstekend aan. Hierdoor is MECC Maastricht in staat een breed assortiment van hoge kwaliteit in uiteenlopende prijsklassen aan te bieden. Op basis van de bezoekersdoelgroep kunnen organisatoren van evenementen, beurzen en congressen hun catering optimaal invullen.Deze ontwikkeling past binnen de strategie van MECC Maastricht om partner van organisatoren te zijn en samen te ondernemen.Deze ontwikkeling past binnen de strategie vanMECC Maastrichtom partner van organisatoren te zijn en samen te ondernemen.

“Catering is een belangrijk onderdeel van elk eventconcept en draagt wezenlijk bij aan de beleving van bezoekers. Gezien de grote diversiteit aan events in het MECC is het in het belang van zowel organisatoren als bezoekers dat we een breed pakket van hoge kwaliteit kunnen aanbieden; een TEFAF-bezoeker heeft immers andere wensen dan een bezoeker van een internationaal congres of publieksevenement”, verwoord Cateringmanager Patrick Ummels het besluit. Hij is aangesteld omhet serviceniveau te verhogen en klanten te ontzorgen enbrengt samen met organisatoren de cateringbehoeften in kaart en maakt vervolgens een voorstel-op-maat.