MATEXPO 2019 ontvangt bijna 40.000 bezoekers | Expovisie

MATEXPO 2019 ontvangt bijna 40.000 bezoekers

Matexpo, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel, heeft dit jaar 39.778 bezoekers getrokken. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2017. De beurs vond plaats van 11 tot en met 15 september in Kortrijk Xpo.

Geïnvesteerd in hospitality

Er was op deze 38e editie door de exposanten extra geïnvesteerd in hospitality met veel aandacht voor de afwerking van de stands en bijzondere tentstructuren. Exposanten waren vooral tevreden over de kwaliteit van de bezoekers, professionals uit de bouwsector en de industrie die concrete interesse in specifieke machines toonden. Ook werden er orders uitgeschreven, en dat is nog steeds de belangrijkste reden om deel te nemen.

Awards

Op de officiële opening met ruim 600 aanwezigen was Ivan Van de Cloot de keynote speaker. Er volgde een verrassingsact met een combinatie van moderne dans en acrobatiek en aansluitend een netwerkreceptie en walking dinner.

Tijdens de uitreiking van de Awards kreeg Arden Equipment met Arden Jet de Green Award, Van Der Spek de Innovation Award met de Liebherr kunststof hijskabel voor torenkranen, en Doka met FreeFalcon de eerste Safety Award.

De volgende Matexpo vindt plaats van 8 tot en met 12 september 2021.