Mansveld Expotech neemt TAO over | Expovisie

Mansveld Expotech neemt TAO over

Het team van Mansveld Expotech wordt vanaf 1 januari 2020 uitgebreid met het team van TAO, ontwikkelaar in de installatietechniek uit Leerdam. TAO heeft vele jaren ervaring in de markt van de live communicatie branche. Door de extra capaciteit blijven de klanten van beide bedrijven bediend en ontstaat er ruimte om te groeien.

Geïntegreerd

Het team van TAO wordt na de overname geïntegreerd met de organisatie van Mansveld. Adrie Oosterom, directeur TAO Rental: “De afgelopen jaren was er reeds een samenwerking wat nu geleid heeft tot een overname van mijn bedrijf. MX is een partner met veel ervaring in de branche, heeft een fijne bedrijfscultuur en is tevens een familiebedrijf. Dat laatste vind ik ook zeer belangrijk voor onze medewerkers.”
Mansveld Expotech is vereerd dat er voor hen is gekozen.

Synergie

Voor Mansveld Expotech, gespecialiseerd in het ontwerpen, verhuren en leveren van technische oplossingen voor evenementen, opent de overname van TAO nieuwe deuren naar slimmere, creatievere en betere samenwerkingen.
Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: “TAO is jarenlang een geweldige partner geweest. Het is een eer om hun werknemers een warm welkom te gaan heten bij Mansveld Expotech. Voor onze klanten en partners is dit ook goed nieuws: deze overname zorgt voor continuïteit en synergie.”