Luxury Lifestyle Fair | Expovisie

Luxury Lifestyle Fair

De organisatie van de Luxury Lifestyle Fair kan ook dit jaar terugkijken op een succesvolle fair. Van 15 t/m 18 november jl. waren er ruim 90 exposanten aanwezig in Evenementenhal Rijswijk om de bezoekers van de Luxury Lifestyle Fair te laten genieten van prachtige presentaties, nieuwe productlanceringen en entertainment. De organisatie van de Luxury Lifestyle Fair kan ook dit jaar terugkijken op een succesvolle fair. Van 15 t/m 18 november jl. waren er ruim 90 exposanten aanwezig in Evenementenhal Rijswijk om de bezoekers van de Luxury Lifestyle Fair te laten genieten van prachtige presentaties, nieuwe productlanceringen en entertainment.

Meer dan 11.000 mensen bezochten de Luxury Lifestyle Fair. Ook dit jaar was de drukste dag op zondag, met ruim 4.500 bezoekers. Het grootste gedeelte van de bezoekers kwam op uitnodiging van de exposanten.Vele bezoekers zijn goed geslaagd en hebben diverse luxe geschenken aangeschaft. Bij Westland Maritiem was het de gehele dag druk in de stand. De sloepen van het merk Interboat hadden flink bekijks. Ook de prachtige handgemaakte keuken van Engelen Keukens & Badkamers viel behoorlijk op. Tijdens de fashionshow zat het terras bij het podium continu vol. Over de Haute Couture show van Mariana Lazarevic op zaterdag en zondag bleven de bezoekers praten. Maar ook de primeur van Mercedes-Benz Den Haag, de nieuwste C-klasse Estate werd door velen bewonderd.

De reacties van exposanten en bezoekers van de Luxury Lifestyle Fair zijn positief. Vooral de full-service-formule, die al jarenlang gehanteerd wordt door de Evenementenhallen van de Van der Most holding, is goed bevallen. Doordat gastvrouwen zorgen voor de hapjes en de drankjes, kunnen de exposanten zich bezighouden met datgene waar ze voor gekomen zijn: het onderhouden van relaties en het aangaan van nieuwe relaties. Deze manier van zaken doen heeft gezorgd voor een informele sfeer op de beursvloer waar diverse prettige contacten zijn gelegd. Ook de bezoekers waren zeer te spreken over de Luxury Lifestyle Fair en de full-service-formule waarmee deze georganiseerd is. Vooral het gratis parkeren, de gratis entree en de gratis catering werden goed ontvangen.