LEDskin-brug en stand-appeal basis voor ExhibitorLive awards | Expovisie
Award winning booth of beMatrix on ExhibitorLive

LEDskin-brug en stand-appeal basis voor ExhibitorLive awards

Op de Amerikaanse beurzenbeurs ExhibitorLive in Las Vegas bemachtigde standsysteemleverancier beMatrix de Best of Show Large Booth Award. In de categorie Small Booth (kleiner dan 20 m2) ging de prijs naar Elevation3D, een full service standbouwbedrijf.

BeMatrix LEDskin-brug

Het van origine Belgische beMatrix pakte uit met een stand in het thema van de nieuwe ‘be anything’ campagne, waarin de grote variatie aan mogelijkheden werden getoond die het gelijknamige standbouwsysteem biedt. De stand was opgesplitst in twee delen, waarbij met hetzelfde systeem langs beide zijden een heel andere set-up opgebouwd werd. Een door de jury zeer gewaardeerde LEDskin-brug over het gangpad verbond de twee werelden. Om het publiek aan te trekken, gaf Kenny Belaey, meervoudig wereldkampioen trial bike, het beste van zichzelf op beMatrix-profielen en illustreerde zo de sterkte van de systeemonderdelen.

Stand-appeal Elevation3D

De stand van Elevation3D werd door de jury als beste gewaardeerd vanwege de ‘great booth appeal’, waarbij de digitale experience niet gimmicky was, maar juist een natuurlijke aantrekkingskracht had.

Award winning booth of Elevation3D on ExhibitorLive

 

ExhibitorLive

ExhibitorLive is de Amerikaanse congresbeurs voor vakbeurs- en eventmarketingprofessionals. Het evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 beurs- en eventmanagers en bood dit keer 176 educatieve sessies en workshops. Editie 2019 vond plaats van 24 tot en met 28 februari in Mandalay Bay, Las Vegas.