Koelnmesse vestigt dochtermaatschappij in Colombia | Expovisie

Koelnmesse vestigt dochtermaatschappij in Colombia

Koelnmesse heeft als eerste internationale beursorganisatie een dochtermaatschappij gevestigd in Colombia met als hoofdkwartier Bogotá. Als derde grote economie in Latijns Amerika is Colombia belangrijk als beursland en ook voor de evenementen die in Keulen georganiseerd worden, verklaart de directie van Koelnmesse deze stap.

Koelnmesse en Corferias

Koelnmesse is actief in Colombia sinds 2014 en organiseert samen met de Colombiaanse beursorganisator Corferias al drie beurzen in het land: de voedingstechnologiebeurs Alimentec, de beurs voor verpakkingstechnologie Andina-Pack en Feria Mueble & Madera, een zakelijk platform voor de meubelleveranciers industrie. Koelnmesse SAS zal verantwoordelijk worden voor alle evenementen van de beursorganisator in Colombia en voor de distributie van hun wereldwijde evenementen aan Colombiaanse exposanten en bezoekers.

Christian Guarin

De Colombiaan Christian Guarin is per 1 juni 2018 managing director geworden van Koelnmesse SAS. Guarin werkte voorheen als sales en marketing directeur voor een beursorganisator in Spanje.