Klassiekerbeurs CLASSICSNL groeit gestaag | Expovisie

Klassiekerbeurs CLASSICSNL groeit gestaag

De vierde editie van CLASSICSNL, de beurs voor klassieke automobielen, heeft met ruim 9.000 bezoekers opnieuw een bescheiden groei in bezoekersaantallen vertoond. 20.000 vierkante meter werd gevuld met een variatie aan klassieke auto’s en youngtimers, onderdelen, accessoires en toebehoren. De beurs vond plaats van 26 tot en met 28 oktober in WTC Expo in Leeuwarden.

Variëteit

“We zijn er in geslaagd om een beurs neer te zetten waar variëteit voorop staat. Bezoekers konden dit weekend bij ons terecht voor onderdelen en gangbare klassieke auto’s, maar er kon ook weggedroomd worden bij wagens die voor menig mens onbetaalbaar zijn”, aldus Beursmanager Femke Beekink.

Het themaplein Iconic Cars dat in samenwerking met meerdere deelnemers werd georganiseerd, gaf de nodige allure en aandacht aan CLASSICSNL 2018. Op zondag was de Catawiki oldtimerveiling. Nieuw op de beurs was de onderdelen en accessoire braderie.

“De groei van CLASSICSNL door de jaren stemt ons positief”, aldus Femke Beekink. “We geloven wel dat er door de jaren heen nog meer uit deze beurs gehaald kan worden. De organisatie zal dan ook in beraad gaan met haar deelnemers en bezoekers om van de vijfde editie een nog groter succes te maken”.