Kerstfair in het FEC | Expovisie

Kerstfair in het FEC

Dit weekeinde (10 en 11 december) werd alweer voor de zesde maal de Kerstfair gehouden in het FEC te Leeuwarden. Bijna 100 exposanten brachten maar liefst 9.000 bezoekers in hogere kerstsferen. Niets ontbrak; denk aan de kerststal, kinderattracties, workshops, demonstraties, muziek, modeshows en een groot kookplein. Dit geurende en inspirerende plein was het hart van de Fair! De organisatie kijkt daarom ook zeer tevreden terug op een geslaagd weekend.

,,De Kerstfair, die op 10 en 11 december van 10.00 tot 18.00 uur gehouden werd, zag er ook dit jaar weer piekfijn uit’’, zegt projectmanager Abeltje de Lang. ,,De inrichting was warm en luxe en het mooie van onze Kerstfair is dat hij overdekt is. Weer of geen weer, storm, wind, hagel of sneeuw, de Kerstfair in het FEC gaat altijd door en men kan er ongestoord genieten van het grote aanbod.

Kookplein hart van de KerstfairKerststukjes horen echt bij de laatste maand van het jaar. Daarom werden er op de beurs de prachtigste creaties getoond en alle benodigdheden en decoraties voor binnen én buiten.Daarnaast vormde de demokeuken, ingevuld door studenten van het Friesland College, met omliggende stands een waardevolle aanvulling. Prachtige gedekte tafels van Tigchelaar serviezen, amuzes, oosterse ingrediënten, tapas, pasta’s en wijnen….het hoorde er allemaal bij. “Exposanten waren na afloop ook erg tevreden en hebben goede zaken gedaan. Bezoekers verlieten met gevulde tassen de beurshallen”, aldus De Lang. Volgend jaar wordt de Kerstfair voor de 7e maal gehouden op 9 en 10 december 2006.