Kamperen en Recreëren | Expovisie

Kamperen en Recreëren

De vierde ! editie van Kamperen & Recreëren is weer voorbij. Duizenden bezoekers hebben op 19, 20 en 21 januari hun vakantie voorbereid in het Autotron in Rosmalen. Waar informatie, inspiratie en interactie centraal stonden. Ruim 120 zeer enthousiaste exposanten informeerden u over de invulling van uw vakantie en vrije tijd. Een gevarieerd activiteitenprogramma bracht eenieder, jong en oud, in de vakantiestemming. Gehoord op de beursvloer: “De gezelligste beurs van het land!”.

Bent u al klaar voor de vakantie? De 120 exposanten van de vierde editie van Kamperen & Recreëren hebben u in geuren en kleuren verteld over alles wat zij te bieden hebben en hun product/dienst zo speciaal maakt. De beurscatalogus die werd uitgereikt tijdens de beursdagen is een veelgebruikt naslagwerk. Bent u niet in de gelegenheid geweest om Kamperen & Recreëren 2007 te bezoeken? B! ekijkt u het volledige deelnemersoverzicht. Zij staan u n! atuurlij k ook graag na de beurs te woord.

Van boswandeling naar kampeerboulevard. De nieuwe indeling tijdens afgelopen editie werd door zowel de deelnemers als de bezoekers “zeer sfeervol” gezien. Het Entreepaviljoen was wederom omgetoverd. Dit jaar was “bos” het thema. Een setting in geuren en kleuren, waar het vakantiegevoel direct werd opgewekt. Een bosrijke omgeving met vijvers waar eendjes rondspetterden, een Nordic Walking-parcours en een echte wiebelbrug over het water waren het resultaat.

Slenteren over de boulevard. Voor het eerst werd de vide van het Autotron betrokken bij deze belevingsexpo. Een kleurrijke “Kampeerboulevard” werd gerealiseerd door de gezellig aangeklede stands. Allerlei activiteiten zorgden (net als op vakantie) voor een lekker ontspanne! n sfeertje.

Instappen en wegwezen. Op de begane grond werden splinternieuwe blinkende campers, caravans, vouwwagens, chalets en trekauto’s gepresenteerd alsook allerlei handige kampeeraccessoires. Op weg naar de Occassionshow-hal stapte menig bezoeker in een auto-caravan combinatie voor een training in manoeuvreren en parkeren. Door de professionele adviezen van de NCC bleven alle pionnen staan.

Nagenieten… Een sfeerimpressie van Kamperen & Recreëren 2007 staat vanaf vandaag op de website. Leuke kiekjes van diverse hotspots op de beurs vindt u hier terug. Klikt voor een terugblik op "fotoalbum" op de intro van www.kamperenenrecreeren.nl. Mascotte van het jaar 2007. Uit het niets verschenen ze op de beursvloer: de mascottes. Levensgrote knuffels met een hoog aaibaarheidsgehalte. Zij zorgden voor een brede glimlach bij bezoekers van alle leeftijden. Tijdens een spetterende parade liet elke mascotte zich van zijn beste kant zien. Er is massaal gestemd op alle beursdagen. Maar welke vond u nu de leukste? De winnaar van de Mascotteparade en alle mascottes die u heeft kunnen zien tijdens de beursdagen vindt u terug op www.kamperenenrecreeren.nl.

Kampeer- of (dag)recreatieplannen? Op dit moment zijn wij druk bezig met allerlei ontwikkelingen op kampeer- en recreatiegebied. Wij houden u via deze nieuwsbrief op de hoogte v! an de laatste nieuwtjes. Uw familie, collega’s en (vakantie-)vrienden op de hoogte brengen? Stuurt u deze nieuwsbrief gerust door! Zij kunnen zich tevens aanmelden voor de nieuwsbrief op www.kamperenenrecreeren.nl.