JMT en Hapéco maken doorstart | Expovisie
Logo JMT

JMT en Hapéco maken doorstart

JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco maken per 3 september een doorstart.  De verhuurbedrijven zijn nu in handen van investeringsmaatschappij IMA beheermij en JMT-oprichter John van de Merbel.

De dagelijkse leiding van de bedrijven zal in vertrouwde handen blijven bij Jean-Pierre Brouwers, Ronald Roctus en Marc van de Merbel. De activiteiten van Hapéco zullen onder het JMT Nederland label ingepast worden. Hierdoor zal de dienstverlening en het productenprogramma een grotere efficiëntie bereiken.

Ook JMT België

Tevens zijn ook de aandelen van JMT Exposervice Bvba in België overgenomen en daarmee is ook de continuïteit van JMT in België gewaarborgd. Voor de vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje wordt momenteel nog onderzocht of deze onder de nieuwe situatie ook door te starten zijn, zodat het internationale netwerk gecontinueerd kan worden.

Faillissement Boemer Beheer

JMT en Hapéco waren eigendom van Boemer Beheer dat op 8 juli failliet werd verklaard. De dochterbedrijven, waaronder ook AV-bedrijf Van Der Veen-Event Engineering, vielen eveneens in het faillissement.

IMA Beheermij

IMA beheermij is een investeerder in diverse sectoren waaronder verhuur-,verkoop- en horecabedrijven. De investeringsmaatschappij heeft veel ervaring in de Europese verhuurmarkt van licht- en geluidsapparatuur onder het label Rent-All.