iVENT, nieuw inspiratie-event voor de eventbranche | Expovisie
iVENT 2020

iVENT, nieuw inspiratie-event voor de eventbranche

Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events lanceren iVENT 2020, een inspiratie-event voor de eventbranche. De eerste editie vindt plaats op 22 en 23 april in Autotron Rosmalen. Op woensdag 16 oktober presenteren de initiatiefnemers hun plannen tijdens een inloopdag, eveneens in het Autotron.

Match & Meet

‘Laat zien wat je doet aan bezoekers die ertoe doen’, dat is het motto van iVENT. Want hoewel het nieuwe event branchebreed wil inspireren, gaat Box Events vraag en aanbod doelgericht met elkaar in contact brengen. “Dit doen we via Match & Meet, een innovatief en interactief systeem van onze registratiepartner Invitado”, vertelt Jurgen Pietersen. “Daarmee weet je zeker dat jouw deelname aan iVENT je waardevolle leads oplevert.”

Zeepkist

De organisatoren bieden ook deelname-opties voor bedrijven en ZZP’ers met een beperkt budget.  Omdat iVENT meer moet zijn dan een vakbeurs, worden alle deelnemers van uitgenodigd en gefaciliteerd om de interactie aan te gaan: om hun kennis en expertise te delen, tijdens kennissessies of door op de zeepkist (de ‘Zap box’) te klimmen. Of om aan netwerktafels direct in gesprek te gaan met geselecteerde bezoekers.

Inloopdag

“De deelnamemogelijkheden zijn legio”, vertelt Jurgen Pietersen. “Op de website van iVENT lees je er meer over. Daar kun je je ook aanmelden voor onze inloopdag in Autotron Rosmalen. Op woensdag 16 oktober is iedereen die meer wil weten daar tussen 10 en 15 uur van harte welkom. [CORRECTIE: in verband met het boerenprotest is de inloopdag verplaatst naar woensdag 23 oktober tussen 10 en 15 uur, RED] Uiteraard is er ook een brochure beschikbaar, waarin alle deelnamemogelijkheden zijn opgenomen. Een mailtje aan ivent@boxevents.nl is voldoende om die te ontvangen”.