ISE 2022 verplaatst naar mei | Expovisie
ISE 2020 slotbericht

ISE 2022 verplaatst naar mei

ISE 2022, gepland voor 1 – 4 februari is uitgesteld en vindt nu plaats van 10 -13 mei 2022 in de Fira de Barcelona Gran Vía. De organisatie heeft dit besloten na overleg met de haar exposanten en bezoekersgemeenschap en in het licht van de toenemende impact van de Omikron-variant in Spanje.

Drie maanden uitstel

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events: ‘We hebben de omstandigheden in Europa nauwlettend in de gaten gehouden en hebben namens u hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsuitdagingen in evenwicht te brengen met de behoefte aan handel en persoonlijke interactie. Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest, en hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, luisterend naar onze exposanten, eigenaren en belanghebbenden, zijn we het erover eens dat de beste manier van handelen is om deze beurseditie drie maanden uit te stellen.

Vertrouwen herstellen

‘Door het evenement naar de lente te verplaatsen, geeft het onze gemeenschap de tijd om het evenwicht te herstellen en kan het vertrouwen in internationale reizen en bijkomsten worden hersteld. We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een ​​soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.’