Interieur/Standbouwer | Expovisie
Cialona Expo

Interieur/Standbouwer

Cialona Expo is op zoek naar een gedreven en stressbestendige interieur- en standbouwer. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven teamplayer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, gemotiveerd en stressbestendig is en vol energie.

Je bent als interieur/standbouwer betrokken bij de voorbereidingen in ons productie-atelier met alle daarbij horende moderne machines en materialen. Daarnaast werk je aan de opbouw en demontage van de stand op locatie. We werken door heel Europa dus je vindt het ook prima om regelmatig enkele dagen van huis te zijn. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou maar het belangrijkste is dat je ook uitstekend binnen een team kunt werken. Je hebt de ambitie om door te groeien tot uitvoerder/projectleider.

Interieurprojecten

Omdat we ook interieurprojecten realiseren, is het belangrijk dat je op het gebied van interieurbouw zelfstandig kunt werken aan verschillende op tekeningen gebaseerde interieuronderdelen zoals balies, displays, meubels en kasten. Voor deze functie staan wij ook open voor een starter of een kandidaat die op zoek is naar een BBL-plaats.

Woonachtig in de omgeving van Eindhoven/Helmond.

Zie jij jezelf al werken bij Cialona Expo? Neem contact op met ons!

Dit kan door te mailen naar rob@cialona.nl

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen voor meer toelichting, ons telefoonnummer is 0492-574545 vraag naar Rob.