InterClassics Maastricht trekt recordaantal bezoekers | Expovisie

InterClassics Maastricht trekt recordaantal bezoekers

De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.

Ook de originele DB5 die geheim agent James Bond in de film ‘Goldfinger’ voor het uitvoeren van zijn missie overhandigd kreeg door ingenieur ‘Q’ was aanwezig op deze jubileumeditie, evenals de Ford Mustang ‘Eleanor’ die door de Cinema Vehicle Services in California speciaal gebouwd werd voor de film ‘Gone in 60 Seconds’ met Nicolas Cage en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

Manager InterClassics Erik Panis: “Ieder jaar opnieuw is het een uitdaging om een kwalitatief goede beurs neer te zetten voor zowel de bezoekers als de standhouders. Als team zijn wij erg trots dat het publiek in zulke groten getale de weg naar MECC Maastricht heeft weten vinden”. 

De 26ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag  10 tot en met zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht.