Interclassics Maastricht trekt recordaantal bezoekers | Expovisie

Interclassics Maastricht trekt recordaantal bezoekers

De 27ste editie van InterClassics Maastricht, die van 16 tot en met 19 januari plaatsvond in MECC Maastricht, werd bezocht door 34.473 kopers en liefhebbers. Daarmee werd het recordjaar, de jubileumeditie van 2018, verbroken.

Forgotten Classics

Forgotten Classics was het thema dit jaar en naast de 24 vergeten klassiekers was er een aanbod van meer dan 800 oldtimers en youngtimers die te bewonderen en te koop werden aangeboden door zo’n 300 exposanten. Ook vond de eerste editie van Sim Formula Europe plaats.

“Tijdens InterClassics Maastricht is gebleken dat de interesse voor klassieke auto’s, zoals ook onlangs aangetoond door de cijfers BOVAG, nog steeds stijgende is ondanks de hedendaagse berichtgeving. InterClassics Maastricht bleek opnieuw een feest te zijn voor de klassieke autoliefhebber. Nog nooit werd de beurs door zoveel kopers en liefhebbers bezocht”, aldus Erik Panis, manager InterClassics.

De 28ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag 14 tot en met zondag 17 januari 2021 in MECC Maastricht.