HUIS 2007 | Expovisie

HUIS 2007

Van 9 tot en met 11 november vond de beurs HUIS plaats in het Expo Center Hengelo. De beurs, die met haar 21-jarig bestaan haar sporen ruimschoots heeft verdiend, bood de bezoeker alle informatie over het bouwen, verbouwen, kopen en huren van huizen. Ieder jaar bezoeken duizenden belangstellenden de beurs HUIS alvorens een definitieve keuze te maken voor een leverancier. Het “alles onder 1 dak principe” biedt de bezoeker de mogelijkheid vrijblijvend te informeren naar zijn specifieke wensen.

 

Organisator Carolien Stam is begin dit jaar in een nieuwbouwwoning getrokken. “Ik weet dus als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. De beurs HUIS biedt een ideaal platform voor bezoekers die zich op de huizenbranche willen organiseren. Alle facetten van bouwen, verbouwen, kopen en huren worden onder de aandacht gebracht.”

 

Op het gebied van bouwen, verbouwen, kopen en huren waren er diverse aanbieders vertegenwoordigd. Van serres tot dakkapellen, CV-installaties, kachels, vloeren, sanitair, bouwbedrijven, makelaars, kozijnen, bouwmaterialen, keukenzaken… Ook namen verschillende gemeenten deel om de mensen te informeren over de nieuwbouwplannen van de desbetreffende gemeente.