HortiPackaging op HortiContact 2019 | Expovisie

HortiPackaging op HortiContact 2019

De zestiende editie van de glastuinbouwvakbeurs HortiContact breidt uit met een nieuw onderdeel: HortiPackaging. Dit initiatief krijgt een eigen plek op de beursvloer waar de bezoeker alles kan vinden omtrent verpakkingen, labeling en codering. HortiPackaging richt zich op telers en kwekers, verpakkingsstations en handelshuizen.

Hot-items

“Verpakkingen, labeling en codering zijn hot-items in de tuinbouwsector”, legt Mariëlle Schonewille namens de beursorganisatie van HortiContact uit. “Belangrijke thema’s als duurzaamheid, automatisering en de wensen en eisen van de markt komen ruimschoots aan bod.”

Empack

Beursorganisator Easyfairs organiseert ook verpakkingsbeurs Empack. “Daar profiteren we optimaal van. Alle kennis van verpakkingen hebben we in huis en daar maken we dankbaar gebruik van. Onze Empack-collega’s zijn nauw betrokken bij dit initiatief, zodat we HortiPackaging perfect kunnen lanceren op basis van alle wensen en behoeften uit de tuinbouwsector. Waar Empack gericht is op de brede verpakkingswereld, focust HortiPackaging zich puur op de tuinbouwsector”, aldus Schonewille.

HortiContact is op 19, 20 en 21 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem