Horecava introduceert de Horecava Street Takeover | Expovisie

Horecava introduceert de Horecava Street Takeover

Horecava organiseert in samenwerking met Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat op 7, 8 en 9 januari 2019 de Horecava Street Takeover in de Reguliersdwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Bezoekers van de Horecava kunnen hun beursbezoek verlengen met een bezoek aan deze straat met een zeer gevarieerd horeca aanbod, die volledig in het teken staat van Horecava.

Hospitality activiteiten

Een bezoek aan de beurs gaat gepaard met een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Zowel exposanten als bezoekers trekken na afloop van de beurs het stadscentrum in voor een breed scala aan hospitality activiteiten. Uit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Horecava bezoekers interesse heeft in horeca-gerelateerde activiteiten in de stad na afloop van de beurs. Om dit te faciliteren hebben Horecava en Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat de handen ineen geslagen en bieden met de Street Takeover zowel bezoekers als exposanten een avondprogramma. Luuk Scholte, Food Group Director Horecava: “De Street Takeover is dé plek om na de Horecava bij elkaar te komen. Het biedt voor zowel exposant als bezoeker gelegenheid om het netwerken ook na de beurs op gezellige en ongedwongen wijze voort te zetten en te genieten van de Amsterdamse horeca.”

De Horecava Street Takeover vindt plaats op 7, 8 en 9 januari in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Toegang is gratis en deuren gaan open vanaf 18:00 uur. De Street Takeover is vanaf RAI Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken met de inmiddels geopende Noord-Zuidlijn.