Beurzen

Horecava 2017 wordt groter en uitgebreider

De Horecava gaat een flinke uitbreiding tegemoet met een extra beurshal en staat komende editie meer dan ooit in het teken van food. De producenten en leveranciers binnen het segment ‘Levensmiddelen’ (food) krijgen een eigen hal en het aanbod wordt uitgebreid met de lokale- en wereldkeuken. Horecava, de nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2017 in RAI Amsterdam.

 ”Twee jaar geleden zijn we de beurs strakker gaan indelen. De gesegmenteerde halindeling vergroot de vindbaarheid voor onze bezoekers en zorgt ervoor dat de deelnemende bedrijven de juiste klanten ontmoeten. De producenten en leveranciers van levensmiddelen en versproducten stonden echter nog verspreid over een aantal hallen. Dit, tezamen met een toenemende interesse in deelname aan de Horecava, heeft ons doen besluiten de beurs uit te breiden met een hal waar alle aanbieders van food bij elkaar staan” aldus Luuk Scholte, beursmanager Horecava. 

In de nieuwe food hal zullen zowel lokale als globale trends te ontdekken zijn, zoals het paviljoen ‘Vers & Puur’ dat volledig in het teken staat van ambacht, vers, biologisch, en duurzaam eten. Daarnaast staat de lokale gastronomie in het middelpunt door het uitrollen van het concept ‘Van bron tot bord’; foodproducten en gastronomische helden uit verschillende Nederlandse regio’s krijgen hier een podium. Ook zal er het nieuwe subsegment ‘Wereldkeuken’ te vinden zijn, met onder andere een Aziatisch en Italiaans paviljoen. Beleving staat daarbij centraal. 

Het succes afgelopen editie van de vernieuwde opzet van de Drankenhal, een lichte hal in festivalsetting, zorgt voor continuering en verdere uitbreiding. Naast de segmenten Levensmiddelen, Dranken, Koffie, Thee & Cacao en Bakkerij vindt de bezoeker een uitgebreid aanbod in de segmenten Fastservice, Dienstverlening, Grootkeuken en Inrichting & Inventaris.

Horecava 2017: 9 tot en met 12 januari 2017, RAI Amsterdam

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief