Beurzen

Horecafair wijkt voor carnaval

De HorecaFair die elke twee jaar wordt gehouden op het terrein van Hakvoort Professional in Emmeloord, wordt niet gehouden van 7 tot en met 9 maart. "In 2009 hebben we bij het vaststellen van een nieuwe datum zo goed mogelijk rekening gehouden met alle beurzen in het voorjaar van 2011", aldus Elise Kloosterman van de beursorganisatie. "Een ding is ons daarbij ontschoten: het carnaval en de daarbij behorende carnavalsvakantie." De beurs wordt nu verplaatst naar 31 oktober, 1 en 2 november 2011.De 7e editie van deze horecavakbeurs vindt, net als voorgaande jaren, plaats aan de Platinaweg op het terrein van Hakvoort Professional en Homint, die eveneens de organisatie van de beurs op zich nemen. "Voor een groot aantal leveranciers, met name uit de foodsector, was het in maart vrijwel onmogelijk om voor voldoende standbemanning te zorgen en dus ook onmogelijk om deel te nemen", verklaart Kloosterman de verhuizing na het najaar nogmaals. "Een andere, bijkomende, reden is dat wij herhaaldelijk te horen hebben gekregen dat onze "oude datum" in het najaar beter paste in de jaarplanning qua beurzen."

De HorecaFair staat voor een groot deel in het teken van beleving. Er zijn tal van inspirerende demonstraties, workshops en wedstrijden onder leiding van bekende TV-koks en meesterkoks. Kloosterman: "Bezoekers kunnen genieten van veel noviteiten, standhouders, trends, workshops, wedstrijden, entertainment en natuurlijk messcherpe aanbiedingen. Sfeervol zakendoen is ons motto. Drie dagen is deze vakbeurs het trefpunt voor toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers voor de horeca waar zij hun huidige en potentiele relaties ontmoeten. Zij geven uitleg en demonstraties over hun producten en diensten. In een ongedwongen en sfeervolle ambiance wordt iedereen in de watten gelegd met internationale hapjes en drankjes."

www.horecafair.nl

Op de foto: Rick de Jong van het Deltion College uit Zwolle heeft de wedstrijd Durf te Koken 2009 gewonnen. Deze vond plaats tijdens de HorecaFair te Emmeloord georganiseerd door Hakvoort Horeca. Uit handen van topkok Robert Kranenborg ontving hij de Gouden Garde. (Bron foto: Honig Professional)


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief