Het geluk ligt op straat | Expovisie

Het geluk ligt op straat

Het geluk ligt op straat, maar niemand ziet het. Zoiets dus. Er wordt wat afgeklaagd in beurzenland over de miskenning van het fenomeen beurzen. Voor de ouderen onder u: Het Calimero complex. Ik is klein en zij zijn groot of iets dergelijks. Zelden wordt de hand in eigen boezem gestoken. Het geluk ligt op straat, maar niemand ziet het. Zoiets dus. Er wordt wat afgeklaagd in beurzenland over de miskenning van het fenomeen beurzen. Voor de ouderen onder u: Het Calimero complex. Ik is klein en zij zijn groot of iets dergelijks. Zelden wordt de hand in eigen boezem gestoken.

 

Een aankondiging van de beurs TINE en Mac Expo van Amsterdam RAI. Een interessant congres op de openingsdag, woensdag 26 april. Georganiseerd door CMBO, de brancheorganisatie voor communicatiemedia: Het Nationale Crossmediacongres. Zou je denken dat het een uitgesproken gelegenheid is om ook de narrowcasting mogelijkheden via beurzen toe te lichten. Maar..

 

Citaat: “Tijdens het MediaCity congres geven zij (de prominente sprekers) hun visie op de convergentie  van de mediamix, bestaande uit Milimeters (papieren uitgaven),  Megabites (on-line) en Minuten (broad/narrowcasting)”

 

Eh, missen we hier niet een essentiële M? namelijk die van de m2’s ?. En het speelt zich wel af tijdens een beurs? Persmanager van de beurs, Karin van Geelen, schuift de kritische vraag snel door naar de organisator en dagvoorzitter van het congres, Peter Luit.

 

Neerlands Hoop in Bange Dagen?

 

Peter Luit in zijn reactie: “U heeft gelijk dat naast het 3M model er nog wel eeen paar M’en te bedenken zijn. Ook wij hebben de vierkante meters en mond-tot-mond M’s al meerdere keren voorbij zien komen… Ik zal als dagvoorzitter deze M’s zeker benoemen. Maar het karakter van het congres is gericht op het gebruik van ICT middelen en methoden binnen de media kanalen, dit als koppeling naar de beurs TINE/MacExpo. Dat bijvoorbeeld narrowcasting een technologie is die qua marketing natuurlijk prima past in de vierkante meters (retails) zal ook zeker niet onbenoemd blijven.”

 

Is er onder de lezers iemand die deze dagvoorzitter een cursus marketing kan aanbieden? Zijn adres is Brancheorganisatie voor de communicatiemedia, Startbaan 10, 1185 XR in Amstelveen. Het geluk licht op straat. Helaas voorlopig nog niet op de startbaan.