Hengelsport- en Botenbeurs te koop | Expovisie

Hengelsport- en Botenbeurs te koop

De Hengelsport- en Botenbeurs die jaarlijks door DRT Events wordt georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht wordt te koop aangeboden. Eigenaar Dirk Drent van DRT Events wil zich gaan richten op nieuwe uitdagingen. De 18e editie van de beurs staat gepland op 29 november tot en met 1 december 2019.

Internationale consumentenbeurs

De Hengelsport- en boten beurs is een internationale consumentenbeurs op het gebied van hengelsport en visboten. Groothandels, detailhandel, visboten, visreizen (reisbureaus) en hengelsportverenigingen uit verschillende landen zijn er vertegenwoordigd. De beurs heeft een bruto oppervlakte van 20.000 vierkante meter met ongeveer 200 stands. Zo’n 80 tot 85 procent van alle standhouders neemt elk jaar deel aan de beurs. De bezoekersaantallen liggen tussen de 15.000 en 18.000 mensen.

Dirk Drent: “Ik heb de afgelopen 24 jaar diverse beurzen door het hele land georganiseerd zoals cd- en platenbeurzen, tuinbeurzen in de IJsselhallen Zwolle en in de Veemarkthallen te Utrecht, banenbeurzen in Martiniplaza, een hengelsportbeurs in Groningen, en ook een karperbeurs en een hengelsportbeurs in de Nekkerhallen België. Naarst al deze prachtige beurzen is mijn parel de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs. Waarom dan verkopen? Ik ben toe aan nieuwe uitdaging maar dit is lastig als je er zo’n groot evenement naast organiseert. Ik hoef de beurs niet weg te doen, maar als iemand mij een leuk bedrag wil betalen dan heeft de betreffende persoon er een prachtige evenement bij met veel groei mogelijkheden.”