Hapéco verhuist binnen Utrecht | Expovisie

Hapéco verhuist binnen Utrecht

Hapéco meubel- en tapijtverhuur is verhuisd. Vanaf 12 december 2018 is het bedrijf gevestigd aan de Zonnebaan 2 in Utrecht.

Groei

In het pand op industrieterrein Lage Weide waar Hapéco vanaf 2015 huisde, ging in 2016 ook het Carpet Tile Centre van start, vanuit waar de hele tapijttegelvoorraad van de Boemer Rental Services Groep werd beheerd, schoongemaakt en onderhouden. Niet lang daarna verhuisde ook Boemer Holding naar het Hapéco-pand.

“We hebben de laatste jaren behoorlijke groei doorgemaakt”, vertelt Hapéco’s managing director Jeroen Altink. “We zaten weliswaar op een prachtige centrale locatie, op het industrieterrein Lage Weide. Maar na twee jaar zaten we op de huidige locatie aan het plafond. Toen de mogelijkheid zich voordeed om onze activiteiten in twee kwalitatief betere panden onder te brengen, hebben we dit met beide handen aangegrepen.”

Met ingang van 26 november 2018 is het Carpet Tile Centre gevestigd aan de Reactorweg 189, 3542 AD in Utrecht. Met ingang van 12 december 2018 zijn Hapéco en Boemer gevestigd aan de Zonnebaan 2, 3542 EC in Utrecht.