Handelsmissie Marine Expo | Expovisie

Handelsmissie Marine Expo

De Roemeense havenstad Constanta stond van 11 tot en met 13 april geheel in het teken van de Nederlandse handelsmissie Holland Marine Expo. Deze vakbeurs, gecombineerd met matchmakingprogramma’s en seminars, trok bezoekers uit de gehele Roemeense maritieme sector. Onder de bezoekers waren met name Roemeense scheepsbouwers, eigenaren en reders aanwezig.De Roemeense havenstad Constanta stond van 11 tot en met 13 april geheel in het teken van de Nederlandse handelsmissie Holland Marine Expo. Deze vakbeurs, gecombineerd met matchmakingprogramma’s en seminars, trok bezoekers uit de gehele Roemeense maritieme sector. Onder de bezoekers waren met name Roemeense scheepsbouwers, eigenaren en reders aanwezig.

De gezamenlijke inspanning van Holland Marine Equipment, EVD en Ahoy’ Rotterdam leidde tot een uiterst succesvolle handelsmissie en tentoonstelling in Roemenië. De vakbeurs werd tijdens deze vernieuwde editie voor het eerst gecombineerd met matchmakingprogramma’s, seminars en bezoeken aan Roemeense werven. Eindbeslissers uit de Roemeense scheepsbouwindustrie werden officieel uitgenodigd voor een bezoek. Holland Marine Expo had door sponsorschap van de Nederlandse regering (EVD) een officiële status.

 Holland Marine Expo is een jaarlijks initiatief en zal volgend jaar voor de vijfde maal plaatsvinden in de Roemeense havenstad Constanta.

Meer informatie: Peter Niemantsverdriet, tel. 010-293 32 50 of e-mail p.niemantsverdriet@ahoy.nl .