GO-FIT SAFETY BAT | Expovisie
batje met koord ABC Display

GO-FIT SAFETY BAT

Het alternatief voor mensen die snel benauwd worden. Voor iedereen die veiligheid en vrijheid belangrijk vindt bij directe communicatie, zoals bij events.

ABC Display heeft een combinatie bedacht van het kuchscherm en een mondkapje in de vorm van het Kuch-batje. Dit transparante batje zorgt ervoor dat bij directe communicatie het gezicht volledig is te zien, wat voordelen geeft bij het aanspreken van de klant en personeel.

Het Go-fit batje hangt met een keycord aan de nek en blijkt hierdoor zeer snel te worden gebruikt en gewaardeerd door personeel en klanten. Ook is het go-fit batje een groot voordeel voor astma en longpatiënten die geen mondkapje kunnen dragen, en zo wel naar binnen kunnen in de winkel om hun aankopen te doen. Ook de kosten zijn een belangrijke argument om het Kuch-batje in overweging te nemen. Deze vergen een  minimale investering, zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen! Dit bespaart in vele gevallen de kosten van mondkapjes.

Het nieuwe Go-fit-batje, kan een aanvulling zijn in de preventie van overbrengen van virussen en daarnaast de acceptatie van bescherming bij contacten vergroten.

ABC Display | +31 36 548 1122 | info@abcdisplay.nl
www.gofit-screen.com