Global Exhibition Day startmoment voor #togetheratexhibitions campagne
#Togetheratexhibitions

Global Exhibition Day startmoment voor #togetheratexhibitions campagne

CLC-Vecta heeft Global Exhibition Day (GED) op 3 juni gebruikt als startmoment voor de campagne #togetheratexhibitions. GED is een dag die in het teken staat van de waarde, relevantie, impact en kracht van beurzen. GED2020 had als centrale boodschap ‘Exhibitions are key to rebuilding economies’.

Enorme impact

Het coronavirus en de beperkende overheidsmaatregelen hebben wereldwijd een enorme impact op de beurzensector. Het deelnemen aan en bezoeken van vak- en publieksbeurzen zoals dat tot voor kort gebruikelijk was, lijkt er voorlopig niet in te zitten. Dat treft niet alleen die vele ondernemers in de hele beursketen.

Kracht van beurzen

“Beurzen zijn energie voor herstel, een kennisplatform, podium voor innovatie en zakelijke ontmoetingen, motor van de Nederlandse economie en aanjager van inkomend zakelijk toerisme”, aldus Riemer Rijpkema, directeur van branchevereniging CLC-Vecta. “Of je nu organisator, locatie, toeleverancier, belanghebbende of exposant bent, dit is hét moment om met elkaar de kracht van beurzen te onderstrepen en de noodzaak en kansen voor economie en maatschappij te benadrukken en zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.”

#togetheratexhibitions

De branchevereniging jaagt de campagne aan door facts & figures, kennis en best practices te delen die dit onderbouwen. Met gebruikmaking van de hashtag #togetheratexhibitions nodigt CLC-Vecta iedereen uit datzelfde te doen en bij te dragen aan het opnieuw opbouwen van de economie.