Gameplay in Jaarbeurs groeit | Expovisie

Gameplay in Jaarbeurs groeit

Gamen is in. En dat is ook aan de beurts Gameplay te merken. Na het succes van Gameplay 06 zijn organisatoren GameExpo en Power Unlimited nu volop aan de slag met de organisatie van Gameplay 07, in het weekeinde van 23 – 25 november in de Jaarbeurs Utrecht.

De samenwerking tussen Power Unlimited en GameExpo was vorig jaar al succesvol. Niet alleen qua oppervlakte (12.000 m²) en het aantal deelnemers/exposanten (38) ook de 32.000 gamers zorgden voor een mijlpaal. Dit jaar krijgt het evenement een nog grotere ruimte toebedeeld om ook op de drukste uren de stroom gamers te kunnen verwerken.

Gameplay 07 biedt gamers tal van internationale gameprimeurs, hardware, populaire internetcommunities, mobile games en Nederlands mooiste boothbabes. Op het Gameplay hoofdpodium wordt een attractief programma geboden met onder andere de uitreiking van de Game Awards, bijzondere acts, ’s werelds beste gamers en demo’s van de nieuwste games. Daarnaast biedt Gameplay een platform voor game- en multimedia opleidingen en Nederlands designtalent.