Futurebuild Events en Easyfairs gaan samenwerken | Expovisie

Futurebuild Events en Easyfairs gaan samenwerken

De internationale beursorganisator Easyfairs slaat per direct de handen ineen met Futurebuild Events, organisator van de bouw- en constructiebeurs Futurebuild in Londen. De twee organisatoren bundelen de krachten om in samenwerking met de sector het huidige concept van Futurebuild verder te ontwikkelen dat zich geheel richt op de wensen van de markt. In Nederland organiseert Easyfairs onder meer Building Holland, Infra Relatiedagen, Installatie & Elektro Vakbeurs en Bouw Compleet.

Futurebuild meets Building Holland

Op Futurebuild presenteren 400 merken zich aan meer dan 27.000 vakprofessionals. De komende editie van Futurebuild is op 3, 4 en 5 maart 2020 in London ExCel. Het evenement streeft ernaar verandering aan te jagen en richt zich daarbij op de toekomst van de sector.

Het evenement zal, als onderdeel van de acquisitie, een belangrijk deel uitmaken van de bouw- en constructiebeurzen in België, Nederland, Zweden en Denemarken. Onder dit portfolio valt ook Building Holland, dat jaarlijks plaatsvindt in RAI Amsterdam. Beide beurzen hebben veel overeenkomsten en focussen zich nadrukkelijk op innovatie. Easyfairs beoogt een verregaande en intensieve samenwerking te realiseren tussen beide events.

Londen

Martin Hurn, Algemeen Directeur van Futurebuild Events, blijft Futurebuild leiden. Ook het huidige beursteam blijft werkzaam vanuit het kantoor in hartje Londen. Martin Hurn: “We zijn heel enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor Futurebuild. We blijven ons richten op het neerzetten van een evenement dat geldt als een aanjager voor verandering en innovators en beïnvloeders samenbrengt, zodat zij hun nieuwste ideeën en kennis kunnen delen. De samenwerking met Easyfairs en Building Holland stelt ons in staat om door te gaan met het ontwikkelen van dit inspirerende evenement, met behoud van onze visie, profiterend van aanhoudende investeringen en hoogwaardige technologieën, systemen en processen waar Easyfairs om bekend staat.”

Matt Benyon, CEO van Easyfairs UK & Global, vult daarbij aan: “Dit is een heel spannende ontwikkeling voor beide partijen. Voor Easyfairs betekent het een uitbreiding van ons sterke, bestaande portfolio, en het bouwen aan een positie in het Verenigd Koninkrijk, alsmede internationaal in deze sector.”