Fully Charged LIVE komt naar Amsterdam | Expovisie
Fully Charged Live 2021

Fully Charged LIVE komt naar Amsterdam

Fully Charged komt van 29 tot en met 31 oktober 2021 naar Amsterdam met het event Fully Charged LIVE Europe. Fully Charged is het wereldwijd toonaangevende YouTube kanaal over schone energie en elektrische auto’s.

Het door schrijver, presentator en acteur Robert Llewellyn gelanceerde YouTube-kanaal trekt maandelijks meer dan 2,2 miljoen kijkers.

Full Charged

Fully Charged is ontstaan vanuit de vraag: ‘Is het mogelijk voor de mensheid om zonder fossiele brandstoffen te leven, werken en reizen?’ Op het YouTube-kanaal en de live events worden kijkers en bezoekers geïnspireerd en gemotiveerd om mee te denken en mee te werken aan de energietransitie van fossiel naar duurzaam. Daarnaast wordt er veel informatie gedeeld over de mogelijkheden om een groot gedeelte van de huidige energiebehoefte uit ‘schone’ bronnen zoals zonne-, wind en energieopslag te halen.

 

Live events

De eerste editie van Fully Charged Live vond in 2018 plaats op het Silverstone Circuit in Groot-Brittannië. Met 6.000 bezoekers, duizenden proefritten met elektrische auto’s en overvolle theaters overtrof het al Robert Llewellyn zijn verwachtingen. Ondertussen is het Verenigd Koninkrijk toen aan zijn derde editie en afgelopen voorjaar is Fully Charged Live America in Texas succesvol gelanceerd.
Vanuit de wens om wereldwijd Live Events te organiseren, is de stap naar Amsterdam een logische. Ruim 20 procent van de volgers van het kanaal komt uit Europa.

Open uitnodiging

Fully Charged Live nodigt bedrijven en organisaties met een duidelijk duurzaamheidsdoel uit om zich aan te sluiten bij dit evenement. De thuisbasis van de Fully Charged Live Europe is RAI Amsterdam.

Maarten Pompen, organisator van Fully Charged LIVE Europe en de EV (Electric Vehicle) Experience op Circuit Zandvoort zal in samenwerking met Linda Verwer en Gertjan Roos van Buro 10 Events de organisatie verzorgen.