FlexKlok beursgadget op Electronics & Applications 2019 | Expovisie

FlexKlok beursgadget op Electronics & Applications 2019

Voor de beurs Electronics & Applications die zal plaatsvinden van 14 tot en met 16 mei 2019 in Jaarbeurs Utrecht, is er een nieuw beursgadget ontwikkeld: de FlexKlok. De ontwerpers, een team ingenieurs van Ymif Engineering hebben vierentwintig functies in de gadget verwerkt. Zo’n twintig sponsoren hebben dit product mede mogelijk gemaakt.

Bij elkaar sprokkelen

De bezoeker kan de FlexKlok in vijf stappen verzamelen op de E&A-beursvloer. De ESD-verpakking en de PCB komen in de eerste twee stappen aan de orde. Deze onderdelen van de FlexKlok worden speciaal afgestemd tussen Dalcon Eurostat, Eurocircuits en Ymif Engineering. Daarna verzamelt de gadgethunter de batterijen, wordt de FlexKlok geprogrammeerd en het geheel wordt afgerond met een test. Er zullen 1.800 FlexKlokken beschikbaar zijn.

Multifunctioneel

De FlexKlok is een klok met alarmweergave, een metronoom, een eierwekker en een zandloper. Maar het apparaatje kan tevens gebruikt worden als 3D-muis, klapschakelaar, dobbelsteen en objectbeveiliging. Een professionele gebruiker kan zelf de functionaliteit van de gadget uitbreiden.

Net als tijdens voorgaande E&A-edities is de beursgadget een samenwerking van diverse professionele bedrijven uit de branche Industriële Elektronica.