Fleet en Taxi Management Expo | Expovisie

Fleet en Taxi Management Expo

Op 7 en 8 december heeft de tweede editie van de Fleet en Taxi Management Expo plaatsgevonden in het Euretco Expo Center te Houten. In totaal hebben 1460 vakmensen de beurs bezocht. Een aanzienlijke groei ten opzichte van vorig jaar. Dit kwam mede door de uitreiking van de Fleet en Taxi Innovatie Prijs, die voor een primeur op de beurs zorgde. Met deze tweede succesvolle editie hebben Fleet en Taxi Management Expo definitief een plekje op de Nederlandse markt veroverd en kunnen de platforms zich nog verder gaan ontwikkelen.

Reactie bezoekers en exposanten

Uit de enquêtes blijkt dat het grootste deel van de bezoekers zeer enthousiast was over het aanbod van de producten en diensten die op de beurs te vinden waren. Ook werd het seminarprogramma als zeer waardevol en leerzaam ervaren. Als hoofdredenen voor een bezoek aan de beurs werden genoemd: oriënteren voor het aankopen van producten, informeren en netwerken. De exposanten waren voornamelijk te spreken over de kwaliteit van de bezoekers.  

Fleet en Taxi Management Expo 2006

De derde editie van Fleet en Taxi Management Expo staat gepland in december 2006. De exacte datum en locatie worden binnenkort bekend gemaakt.