Met extra korting naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux! | Expovisie
Met extra korting naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux!

Met extra korting naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux!

Design8 bv, importeur van het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro, organiseert op 12 en 13 december het tweede 3D Basecamp Benelux voor alle SketchUp gebruikers, 3D fanaten en overige geïnteresseerden. Kom ook naar het Evoluon in Eindhoven (NL) en beleef uw beste 3D ervaring ooit met enerverende keynotes en workshops. Via Expovisie kunt u nu profiteren van korting op de toegangsprijzen!

Op dag 1 van het 3D Basecamp kunt u kiezen uit diverse workshops omtrent SketchUp Pro, LayOut, fotorendering en Virtual en Augmented Reality. De dag zal worden afgesloten met een heerlijk dinerbuffet. Tevens zal er die avond een SketchUp Pro Grand Café plaatsvinden, waar u onder het genot van een hapje en een drankje in contact komt met mede-gebruikers en experts uit de branche om ervaringen, ideeën, tips en tricks met elkaar te delen.

Op dag 2 zullen diverse interessante keynotes aan u gepresenteerd worden over de toepassing van SketchUp Pro en aanverwante technologieën in de praktijk. Zo verzorgen onder andere Trimble, VolkerWessels, de Nationale Politie en Kubity een enerverende Keynote presentatie om u voldoende te inspireren voor de inzet van uw 3D ontwerp en visualisatie.

Het 3D Basecamp is hét 3D evenement waar u aanwezig moet zijn! Meer informatie over het SketchUp 3D Basecamp Benelux 2019 vindt u op 3dbasecamp.nl. Wilt u het evenement bezoeken? Gebruikt u dan de promocode 3XP0V1513 voor 25% korting op het aanschaffen van uw tickets via https://bit.ly/3DB19discount!