Exposantenlijst Expovisie Live | Expovisie

Exposantenlijst Expovisie Live

Dit is de deelnemerslijst voor Expovisie Live 2010 op alfabetische volgorde. Deze lijst werd voor het laatst aangepast op 21 april 2010.

A-Quadraat

A-Quadraat Standbouwservice is sinds 1989 gespecialiseerd in het afwerken en schilderen van beursstands. Wij zijn een fullservice bedrijf dat de volledige organisatie rondom het schilderwerk van uw stand uit handen neemt. Denk aan: calculatie, verf, logistiek, hotels, auto”s en dagvergoedingen.

www.aquadraat.nl

Aluvision

Aluvision is a young, creative and dynamic team that concentrates on the development and worldwide distribution of aluminium extrusion profiles and matching accessories for decorative use. The Aluvision product range can not only be used for stand construction, but as well for interior design, displays, lightboxes, furniture… just give free rein to your imagination.

www.aluvision.nl

beMatrix

beMatrix is fabrikant van modulaire aluminium systemen voor de stand- en eventbouw en is sinds 2009 rechtstreeks actief op de Nederlandse markt. beMatrix is vooral bekend van haar kadersysteem voor supersnelle opbouw. Dit systeem is oneindig herbruikbaar, terwijl de kosten zeer laar zijn.

www.bematrix.nl en www.bematrix.be

CLC-VECTA

CLC-Vecta is dé brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives. CLC-VECTA is de stimulerende kracht in de positionering en professionalisering van het medium Live Communication als strategische component voor marketingcommunicatie en kennisuitwisseling.

www.clc-vecta.nl

EBG Verhuur

EBG verhuur helpt u om de perfecte sfeer te creëren. Door te zorgen voor even praktische als stijlvolle meubelen. En door de ruimte te voorzien van functionele vloerbedekking. Kiezen voor EBG Verhuur betekent kiezen voor een onervaren partner met een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Persoonijke aandacht? Vlotte levertijden? Aantrekkelijke tarieven? Wij werken snel, slagvaardig en professioneel!

www.ebgverhuur.nl

Expobull

Expobull, onder leiding van Peter van Os, adviseert en assisteert organisatoren en standhouders bij hun beurs, congres of beursdeelname. Van Os beschikt over jarenlange ervaring in de branche, onder andere als eigenaar van Van Os-Sonnevelt Nederland. Ook voor de inrichting van beurs, congres of stand kunt u bij Expobull terecht.

www.expobull.nl

Fairexx

Een succesvolle beurspresentatie staat of valt met het effectieve beheer van alle details voor, tijdens en na de show. FAIREXX beschikt internationaal over uitgebreide kennis en de juiste partners, zodat U er gerust op kunt zijn dat de logistiek rond uw beurs(deelname) vlekkeloos verloopt. Behalve het transport, het goederenbeheer en de opslag tijdens de beurs, nemen we U ook andere zaken uit handen zoals de dagelijkse bevoorrading van brochures en tijdschriften of de indeling van displays en schappen. U hoeft het ons slechts te vragen.

www.fairexx.nl

Feijen SP

Feijen SP is specialist in het voorbereiden van stands en interieurs en heeft alle facetten van het vak in huis. Feijen SP is ook leverancier van het nieuwe systeem Advan-Wand. Nog nooit was het opbouwen van een professionele beursstand zo flexibel, snel, sterk én kostentechnisch interessant. Waar bestaande snelsystemen vaak niet aan alle eisen kunnen voldoen, biedt de Advan-Wand een verbluffend eenvoudige oplossing voor alle uitdagingen op presentatiegebied.

www.advan-wand.nl

HESTA Exhibitions

Hesta Exhibitions heeft 32 jaar standbouwervaring in huis en is één van de marktleiders in Nederland en Europa. Hesta ontwikkelt en realiseert stands en tentoonstellingen op kleine en grote oppervlakten en in elke vorm, voor nationale en internationale opdrachtgevers. We doen dit full service en wereldwijd. Door de eigen grote voorraad kan Hesta Exhibitions binnen 72 uur een bruto vloeroppervlak van 40.000 m2 aluminium unitbouw realiseren, voorzien van stoffering, verlichting, meubilair en decoraties. Ook verspreid over meerdere locaties tegelijk.

www.hesta.nl

Hestex Systems GmbH

Hestex Systems GmbH is ontwikkelaar en fabrikant van aluminium expositiesystemen en verbindingstechnieken. Hestex Systems GmbH staat in de markt bekend om de solide en gebruiksvriendelijke verbindingstechnieken die niet alleen geschikt zijn voor de eigen aluminium systemen, maar ook voor andere 4mm (standbouw)systemen.

 www.hestexsystems.com

M2Flooring

M2 Flooring is uw leverancier als het om harde vloerbedekkingen gaat. De jonge organisatie binnen M2 Flooring zet de klant centraal, hierdoor worden wij professioneel, betrouwbaar en als deskundig ervaren. Eén van onze nieuwste producten is de MAGFLOOR; de stabiele opbouw van de vloerplank of tegel zorgt ervoor dat er minimaal geëgaliseerd hoeft te worden. In combinatie met het unieke legsysteem, zorgt dit voor een aanzienlijke kostenbesparing. MAGFLOOR heeft veel designs, van planken tot natuurstenen plavuizen. Ook heeft de vloer een natuurlijke kleur- en voelstructuur.

 www.m2flooring.nl

NDW Draaiend presenteren

Op beurzen en tentoonstellingen, in winkels en showrooms: draaiend presenteren heeft altijd een streepje voor. Omdat draaiend presenteren de aandacht naar zich toe trekt. Voor bijna alle draaiende presentaties vindt u bij NDW het juiste draaiplateau: autodraaitafels en draaiplateaus  in verschillende afmetingen voor diverse toepassingen op beurzen, tentoonstellinen en in winkels. Kortom: draaiend presenteren, dat vraagt om aandacht!

 www.ndw.nl

N200

N200 is Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval voor organisatoren en exposanten op beurzen, evenementen en congressen. Het N200 bezoekersregistratiesysteem is geschikt voor alle evenementen, beurzen en congressen. N200 is opgericht in 1999 en heeft kantoren in Haarlem, Londen en Keulen.

www.n200.nl

Neverlak

Bij Neverlak aan de Duivendrechtsekade 90 te Amsterdam vindt de fabricage plaats van onder andere Frescolithe. Frescolithe decor- en standbouwverf is een watergedragen, hoog gepigmenteerde decor- en standbouwverf. Frescolithe is geschikt voor toepassingen binnen, heeft een uitstekende kleur en dekkracht en droogt egaal op. Heeft een uitstekende hechting op decors voor TV, film, theater, evenementen en stands. Frescolithe kan afgewerkt worden met Frescolithe Coating als bescherming tegen beschadigingen of vervuiling.

 www.neverlak.nl

Octanorm

Innovatie, informatie en inspiratie: als trendsetter laat Octanorm ook nu weer oplossingen zien die aanzetten tot inspiratie. De markt vraagt om  "groene " oplossingen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en creativiteit. Octanorm heeft passende antwoorden daarop, met een veelvoud aan oplossingen voor de beperking van gewicht, volume en transport. Op Suppliers to Exhibitions passeren de nieuwste ontwikkelingen voor (aangelichte) graphics, vloeren, alternatieve truss-systemen etc. de revue. Laat u verrassen op de stand van Octanorm.

 www.octanorm.nl

Schreuder bv

Bij Schreuder bv kunt u terecht voor alle soorten beursvloerbedekking. En dat al 111 jaar! Beurstapijt, projecttapijt, tapijttegels, vinyl, laminaat, logotapijt, schoonloopmatten, etc. etc.

www.schreuderbv.com

Shopmade

Shopmade ontwikkelt en produceert maatwerk interieuronderdelen voor winkelinrichting, promotiedisplays, informatiezuilen, pop-upwanden, mobiele wanden, banners, banieren, vitrines, shop in shop, et cetera. Ook voor inrichting van uw kantoor, showroom, etalage, stand of museum bent u aan het juiste adres. Uw beurspresentatie realiseren met aluminium snelbouwsysteem en doekenframes is onze specialiteit.

www.shopmade.nl

Standmakelaar.com

Standmakelaar.com biedt de exposant alles wat nodig is voor een goede beursdeelname: krachtige professionele standconcepten, gratis kennisdocumenten, compleet overzicht van belangrijke toeleveranciers, nieuws uit de beurzen- en evenementenbranche. Standmakelaar.com presenteert standconcepten van professionele standbouwers en biedt interessante nieuws- en advertentieruimte aan beursorganisatoren en toeleveranciers.

www.standmakelaar.com

Stravi

Graag blijven wij onzichtbaar. Bij een presentatie vinden wij dat uw product alle aandacht verdient, niets mag de aandacht afleiden. Deze denkwijze staat voorop, al dertig jaar. De showvitrines die wij aanbieden voor verkoop en verhuur, verkeren daarom altijd in topconditie.  Ook voor speciale maatwerkvitrines en leveringen door heel Europa bent u bij ons op het juiste adres.

www.stravi.nl

The Inside

De binnenkant is een relatief jong bedrijf dat in 1996 werd opgericht door directeur / eigenaar Michael Hermans. In de daaropvolgende jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een landelijke speler in diverse disciplines, te weten: 1. stand-en tentoonstellingsbouw 2. interieurbouw  3. evenementen 4. signing. Door de snelle groei en ontwikkeling is de afdeling signing inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig draaiende onderneming (www.eys-reclame.nl).

www.the-inside.nl

uniExpo

U laat tijdens uw beurs, congres, expositie of presentatie liever niets aan het toeval over? Vertrouw dan op de partner met verstand van zaken. uniExpo, specialisten in standbouw en tentoonstellingsprojecten. uniExpo ondersteunt professional congress organisers,  evenementenbureaus, beurs- en congresorganisaties, brancheorganisaties, ondernemingen en instanties. Als u een onberispelijke indruk wilt achterlaten tijdens uw evenement. En absoluut zeker wilt zijn dat elk facet feilloos verzorgd is: UniExpo, The Fair Solution

www.uniexpo.nl

Van Schaik Expo Floor

Van Schaik Expo Floor ontwikkelt efficiënte oplossingen voor de standbouw. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is de gepatenteerde klik-klak-klaar systeemexpovloer. Snel bouwen is daarmee geen enkel probleem. De profielen zijn licht in gewicht, toepasbaar op alle soorten (ook ongelijke) ondergrond en laten zich razendsnel monteren. De draagarmen zijn volledig stapelbaar wat bij transport en opslag veel ruimte bespaart.

www.vanschaikexpofloor.nl

Wit Design

Wit Design is het toonaangevende bureau voor 3D belevingsvraagstukken. Wit Design ontwerpt 3D communicatie voor merkgedreven bedrijven waar het creëren van de ultieme beleving van het merk een logisch gevolg is van de corporate merkstrategie. Deze 3D communicatie vindt zijn beslag in concepten voor 3D aanwezigheid in retail, media, beurzen, tentoonstellingen, interieurs en bij evenementen.

www.witdesign.nl

Yes Expo-Styling

Sinds de oprichting in 1954 als ontwerpstudio is Yes Expo-Styling inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur. Onze core business is conceptontwikkeling, standbouw en projectmanagement voor beurzen en tentoonstellingen. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwerpen van interieurs, displays, DTP en 3D-specials. Een goede stand of interieur komt voort uit een combinatie van creativiteit, originaliteit en vakmanschap. Wij werken uw ideeën uit tot een goed concept dat aansluit bij het imago en de identiteit van uw bedrijf en zorgen voor een vlekkeloos lopende realisatie.

www.yesexpostyling.nl